Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce urati cel mai mult la scoala?

In jos 
+4
Shy
SaChan
TeeChan
Amy
8 participan?i
AutorMesaj
Amy
Kawaii Member
Kawaii Member
Amy

Data de inscriere : 16/03/2010
Varsta : 29
Localizare : I`m burning in Hell

Ce urati cel mai mult la scoala? Empty
MesajSubiect: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptyDum Mar 21 2010, 01:06

cel mai mult urasc ca avem multe ore,iar de obicei cand vin acasa de la scoala sunt super obosita.mai urasc si faptul ca unii colegi sunt indvidiosi pe ceilalti si alte lucruri..............voi ce urati cel mai mult la scoala?
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
TeeChan
Member
Member
TeeChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptyDum Mar 21 2010, 01:30

Idem Phoenix plus monotonia din unele ore >> ca in general trebuiesc mai animate si sa ne trezeasca cheful de ora.
Sus In jos
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptyLun Mar 22 2010, 04:03

Păi, în primul rând că e de dimineață, și de-abea mă pot trezi. =]] în al doilea rând, prostia dovedită de unii colegi, pe care în curând o să-i zbor pe geam dacă nu încetează. Altceva, plictiseala de la unele ore. Ah, și bineînțeles că [,] când ajung acasă sunt moartă de oboseală.
Sus In jos
Shy
Newbie
Newbie
Shy

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 31
Localizare : [ . Disorder Heaven . ]

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptyLun Mar 22 2010, 19:30

Idem ca si restul, dar cel mai mult prostia colegilor, acum 20min am venit de la lic, si era s-o iau la bataie pe o colega ca incepuse sa zica ca nu stiu ce prosti gen ca as fi lezbi sau ceva dse genu`l,cand i-am dat un dos de palma,carpa de sters pe jos =]] Twisted Evil
Sus In jos
Lumiere
Moderator
Moderator
Lumiere

Data de inscriere : 06/02/2010

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptyMar Mar 23 2010, 10:44

Eu cel mai mult la scoala mea urasc colegii(nu ca sunt rai sau fac prostii sau altceva)dar asculta manele in fiecare pauza(deja ma doare capul de la Guta O___O mai este idea ca si sunt antifan manele le urasc numai cand le aud imi scartie creierul) este destul de enrvant cand vine pauza sa auzi imediat vocea melodiasa a lui guta care se aseamana ca al unui porc ragusit(cred ca si ala are voce mai frumoasa ca si el)>.<
Sus In jos
Silverkat
Newbie
Newbie
Silverkat

Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptyMar Mar 30 2010, 04:47

WEll
Trebuie sa ma trezesc prea devreme (6 dimineata)
Am colegi manelisti, mai mult de jamatate
PRea mult dive cu fite XD
Unii profesori cam...dusi de-acasa, nu inteleg nimic din ce ne predau.
Ca pica netu' la ora de info Smile) ce chestie O.o'
cam atat
Sus In jos
chaosed
Newbie
Newbie
chaosed

Data de inscriere : 28/02/2010
Localizare : here

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptySam Mai 01 2010, 01:54

You're kidding me :]]?
Eu nu urasc nimic dar absolutin nimic la scoala o.o'..
Adica, daca as uri-o nu cred ca as suporta sa stau 32 de ore pe saptamana la scoala... nu o.o'?
Scoala e un loc ideal de socializare care iti largeste orizontuirle inimaginabil si face ca generatiile noastre sa fie net superioare celor precedente. Profesorii au ajuns cumva acolo ( adica au studii ) si toate alea si eu personal consider ca daca ne displace un profesor e numai vina noastra, in fond nu ei trebuie sa se adapteze la nevoile noastre, ci noi trebuie sa ne adaptam lor si sa le castigam increderea/aprecierea, beacause let's face it, cui ii place o persoana care nu te place si cui nu-i place o persoana care te place :]]?

And for the annoying classmates issue, one word:
TOLERANȚĂ
sau mai pe romaneste daca te enerveaza e vina ta nu a lor
Sus In jos
Rose
Member
Member

Data de inscriere : 15/07/2010
Varsta : 29
Localizare : pe o pata de culoare

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? EmptySam Iul 17 2010, 05:45

In primul rand trezitu de dimineata
Dupa 3 colegi nesuferiti care se tot dau la mine
Un coleg Miichael Jackson numa el vorbeste si danseaza ca el
Profu de fizica ii pervers si preda cate 4 pagini intr-o ora, o n-ar avea noroc ca nici nu mai scriu la orele lui ori dorm pe banca ori desenez ca la cum ii profu nici nu vede
Orele alea care parca nu se mai termina Istorie, Fizica, Chimie si ora de spot off cat o mai urasc nu imi place deloc sa ma joc cu mingea am un fel de fobie pentru minge
Cladirea macar bine ca este in renovare

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala?   Ce urati cel mai mult la scoala? Empty

Sus In jos

Ce urati cel mai mult la scoala?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Society :: Diverse :: School-
Mergi direct la: