| Ce urati cel mai mult la scoala? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Ce urati cel mai mult la scoala? Dum Mar 21 2010, 01:06 | |
| cel mai mult urasc ca avem multe ore,iar de obicei cand vin acasa de la scoala sunt super obosita.mai urasc si faptul ca unii colegi sunt indvidiosi pe ceilalti si alte lucruri..............voi ce urati cel mai mult la scoala? | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Dum Mar 21 2010, 01:30 | |
| Idem Phoenix plus monotonia din unele ore >> ca in general trebuiesc mai animate si sa ne trezeasca cheful de ora. | |
|
| |
SaChan Newbie
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Lun Mar 22 2010, 04:03 | |
| Păi, în primul rând că e de dimineață, și de-abea mă pot trezi. =]] în al doilea rând, prostia dovedită de unii colegi, pe care în curând o să-i zbor pe geam dacă nu încetează. Altceva, plictiseala de la unele ore. Ah, și bineînțeles că [,] când ajung acasă sunt moartă de oboseală. | |
|
| |
Shy Newbie
Mesaje : 39 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 31 Localizare : [ . Disorder Heaven . ]
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Lun Mar 22 2010, 19:30 | |
| Idem ca si restul, dar cel mai mult prostia colegilor, acum 20min am venit de la lic, si era s-o iau la bataie pe o colega ca incepuse sa zica ca nu stiu ce prosti gen ca as fi lezbi sau ceva dse genu`l,cand i-am dat un dos de palma,carpa de sters pe jos =]] | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Mar Mar 23 2010, 10:44 | |
| Eu cel mai mult la scoala mea urasc colegii(nu ca sunt rai sau fac prostii sau altceva)dar asculta manele in fiecare pauza(deja ma doare capul de la Guta O___O mai este idea ca si sunt antifan manele le urasc numai cand le aud imi scartie creierul) este destul de enrvant cand vine pauza sa auzi imediat vocea melodiasa a lui guta care se aseamana ca al unui porc ragusit(cred ca si ala are voce mai frumoasa ca si el)>.< | |
|
| |
Silverkat Newbie
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Mar Mar 30 2010, 04:47 | |
| WEll Trebuie sa ma trezesc prea devreme (6 dimineata) Am colegi manelisti, mai mult de jamatate PRea mult dive cu fite XD Unii profesori cam...dusi de-acasa, nu inteleg nimic din ce ne predau. Ca pica netu' la ora de info ) ce chestie O.o' cam atat | |
|
| |
chaosed Newbie
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Sam Mai 01 2010, 01:54 | |
| You're kidding me :]]? Eu nu urasc nimic dar absolutin nimic la scoala o.o'.. Adica, daca as uri-o nu cred ca as suporta sa stau 32 de ore pe saptamana la scoala... nu o.o'? Scoala e un loc ideal de socializare care iti largeste orizontuirle inimaginabil si face ca generatiile noastre sa fie net superioare celor precedente. Profesorii au ajuns cumva acolo ( adica au studii ) si toate alea si eu personal consider ca daca ne displace un profesor e numai vina noastra, in fond nu ei trebuie sa se adapteze la nevoile noastre, ci noi trebuie sa ne adaptam lor si sa le castigam increderea/aprecierea, beacause let's face it, cui ii place o persoana care nu te place si cui nu-i place o persoana care te place :]]?
And for the annoying classmates issue, one word: TOLERANȚĂ sau mai pe romaneste daca te enerveaza e vina ta nu a lor | |
|
| |
Rose Member
Mesaje : 91 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 29 Localizare : pe o pata de culoare
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? Sam Iul 17 2010, 05:45 | |
| In primul rand trezitu de dimineata Dupa 3 colegi nesuferiti care se tot dau la mine Un coleg Miichael Jackson numa el vorbeste si danseaza ca el Profu de fizica ii pervers si preda cate 4 pagini intr-o ora, o n-ar avea noroc ca nici nu mai scriu la orele lui ori dorm pe banca ori desenez ca la cum ii profu nici nu vede Orele alea care parca nu se mai termina Istorie, Fizica, Chimie si ora de spot off cat o mai urasc nu imi place deloc sa ma joc cu mingea am un fel de fobie pentru minge Cladirea macar bine ca este in renovare
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce urati cel mai mult la scoala? | |
| |
|
| |
| Ce urati cel mai mult la scoala? | |
|