| Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Dum Feb 07 2010, 00:31 | |
| Cred ca in fiecare zi cand ma duc la scoala mi se intampla ceva ciudat!XD (ceva suspect) Chiar in ultima zi din semestrul 1 mi s-a intamplat ceva amuzant (pentru mine nu era,pentru alti cred ca da XD) Ascultam muzica la mp3 si aveam o stare de bucurie inexplicabila O_O'.Am intrat in clasa (bineinteles dansand pe melodie XD) si era domnul diriginte la catedra O_O.OMG,ma mir cum de nu a spus nimic,din contra a inceput sa rada si sa-mi spuna sa mai dansez XD. | |
|
| |
Ice_Angel Member
Mesaje : 124 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Undeva...
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Dum Feb 07 2010, 00:41 | |
| O chestie ce mi s-a intamplat la scoala sa vedem....Eram in pauza,soramea asculta muzica eu stateam langa usa rezemata.La tocul usii era o chestie de plastic care era aproape rupta de acolo pe mine ma mananca undeva si trag de aia de cade pe jos Ina nu mai putea de ras si eu nu mai puteam sa ies din soc!!Bine ca un coleg mai inalt a facut-o ca altfel... | |
|
| |
angel_of_rock Member
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : humanoid city!!
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Dum Feb 07 2010, 03:14 | |
| | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Dum Feb 07 2010, 14:16 | |
| Pai la mn ii cam penibl ce sa intamplat Merge sormea la tabla,cat ea rezolava un exercitiu la tabla eu mam pus pe visat Profa de mate:La tabla Eu pauza stateam si visam Soramea mo piscat ,eu stateam si visam in continuare Profa de mate imi tot spunea sa vin la tabala si eu visam Pana cand iam zis lu soramea sa nu mai piste si mio zis ca tre sa merg la tabla Eu :Cine eu tre sa merg Soramea:Da O fost nasol si de atunci aia de mate se tot uita sa vada daca is atenta | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Dum Mar 28 2010, 03:42 | |
| Ehm..la mine era cam asa: Ma duceam intr'o pauza cu o colega sa-mi iau cappuccino,aflasem ca avem automat in liceu.. anyway,am ajuns acolo,mi-am luat paharul si venise Dori..un tip de la a 11a si m-a luat pe la spate...tot cappuccino s-a varsat pe el,bine pe juma din tricou si cand am vazut ce s-a intamplat m-a bufnit un ras de toata frumusetea si nu numai pe mine,ci si pe colega si pe aia care erau la usa pe care intram =]] intr'un fel m-am simtit razbunata pe o chestie mai veche,chiar daca asta am facut fara intentie :]. | |
|
| |
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Dum Mar 28 2010, 03:48 | |
| - TeeChan a scris:
- Ehm..la mine era cam asa:
Ma duceam intr'o pauza cu o colega sa-mi iau cappuccino,aflasem ca avem automat in liceu.. anyway,am ajuns acolo,mi-am luat paharul si venise Dori..un tip de la a 11a si m-a luat pe la spate...tot cappuccino s-a varsat pe el,bine pe juma din tricou si cand am vazut ce s-a intamplat m-a bufnit un ras de toata frumusetea si nu numai pe mine,ci si pe colega si pe aia care erau la usa pe care intram =]] intr'un fel m-am simtit razbunata pe o chestie mai veche,chiar daca asta am facut fara intentie :]. Aproape acelasi lucru mi s-a intamplat si mie! Tocmai luasem o cafea de la automat si statea la usa de la intrare in clasa cand niste baieti s-au luat la bataie si au dat peste mine!O_O Bineinteles,cafeaua am scapat-o din mana fix pe colega mea (intr-un fel mi-a parut bine...^^ si asa imi e antipatica )anyway,ea era disperata ca i-am patat bluza iar eu eram disperata ca nu mai aveam cafeaua (ce-mi pasa mie de bluza ei XD). | |
|
| |
Rose Member
Mesaje : 91 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 29 Localizare : pe o pata de culoare
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) Sam Iul 17 2010, 05:59 | |
| o faza penibila hmmmm o da anu trecut imi placea tare mult de un coleg de clasa si el se tot uita la mine si eu la el eram in spatele lui in banca si in ora de geogra s-a tot intors la mn si ne tineam de mana da fara sa ne pese ca suntem la ore si stiga profu la noi da in gluma: ma daca tot ii faci curte fa-i afara nu la ora mea toata eram rosie la fata si eu si el. Toata clasa a ras Au mai fost profi care ne-au atras atentia uni ziceau ca o sa zburam pe jam daca nu suntem atenti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) | |
| |
|
| |
| Intamplari hazlii la scoala XD (sau penibile) | |
|