Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Anotimpul tau preferat

In jos 
+7
TeeChan
chaosed
Shy
angel_of_rock
Ice_Angel
Lumiere
Dya
11 participan?i

Care este anotimpul vostru preferat?
Primavara
Anotimpul tau preferat Vote_lcap36%Anotimpul tau preferat Vote_rcap
 36% [ 4 ]
Vara
Anotimpul tau preferat Vote_lcap55%Anotimpul tau preferat Vote_rcap
 55% [ 6 ]
Toamna
Anotimpul tau preferat Vote_lcap0%Anotimpul tau preferat Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Iarna
Anotimpul tau preferat Vote_lcap9%Anotimpul tau preferat Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Total voturi : 11

AutorMesaj
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

Anotimpul tau preferat Empty
MesajSubiect: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyLun Feb 08 2010, 23:59

Imi place foarte mult primavara pentru ca revine totul la viata dupa iarna cea lunga si friguroasa Anotimpul tau preferat 889271 .
Imi place in special cand infloresc ghioceii si toporasii!!!Sunt asa de...KAWAII Anotimpul tau preferat 850719
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Lumiere
Moderator
Moderator
Lumiere

Data de inscriere : 06/02/2010

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyMar Feb 09 2010, 01:18

Anotimpul meu preferat este tot primavara deoarece totul revine la viata si mai sunt si florile de primavara care sunt deasemenea frumoase
Sus In jos
Ice_Angel
Member
Member
Ice_Angel

Varsta : 28
Localizare : Undeva...

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyMar Feb 09 2010, 15:03

Anotimpul meu preferat este vara deoarece imi place caldura si merg in vacanta!!! Am glumit dar pur si simplu imi place acest anotimp imi place si primavara deoarece totul revine la viata dar totusi imi place mai mult vara!!
Sus In jos
http://www.musicworld.niceboards.net
angel_of_rock
Member
Member
angel_of_rock

Varsta : 28
Localizare : humanoid city!!

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyVin Feb 12 2010, 00:29

si mie imi place vara deoarece luam vacanta,merg la mare...si ma distrez
Sus In jos
Shy
Newbie
Newbie
Shy

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 31
Localizare : [ . Disorder Heaven . ]

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyDum Feb 28 2010, 18:22

Primavara, si cald si rece in acelasi timp
Sus In jos
chaosed
Newbie
Newbie
chaosed

Data de inscriere : 28/02/2010
Localizare : here

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyLun Mar 01 2010, 02:36

De obicei eu ma gandesc iarna ca ador vara si vara ca ador iarna :]]. Primavara abia astept vara, si toamna incepe scoala si trece parca pe nesimtite.
Adica, grea alegere... Dar totusi am ales "vara", pentru ca nimic nu se compara cu trei luni in care ai timp sa te reculegi, distrezi si odihnesti fara stres, si sa te gandesti la noul inceput din toamna care trebuie sa fie mai bun si mai in forta decat precedentul.
Sus In jos
TeeChan
Member
Member
TeeChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyMier Mar 17 2010, 22:13

Mie imi place vara,desi m-am nascut la sfarsitul acestui anotimp tot imi place pentru ca e cald si bine si cel mai bun motiv pentru care am ales vara a fost ca sunt 3 luni de vacanta <3 desi daca nu am ce face ii mai duc dorul scolii xDD.
Sus In jos
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyMier Mar 17 2010, 22:54

Ei bine, oscilez între primăvară și iarnă =] deși și toamna are farmecul ei, dar prea multe ploi :]] Vara nu o voi alege sub nici o formă, singurul lucru ce-mi place la ea e că am vacanță, dar în rest nimic, iar căldura toridă nu mă încântă de nicio culoare. Iarna e prea frig, dar tot îmi place acest anotimp alb <3. Iar eu sunt născută primăvara, deci totuși cred că rămân la primăvară, fiind un anotimp numai călduț, ce cum se zice, face tranziția de la iarnă la vară, și acum sunt o mulțime de flori și să vezi cum toată natura prinde din nou viață e un...lucru plăcut.
Sus In jos
Amy
Kawaii Member
Kawaii Member
Amy

Data de inscriere : 16/03/2010
Localizare : I`m burning in Hell

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyLun Mar 29 2010, 01:37

mda mie imi plac toate anotimpurile din mai multe motive:
1.Iarna-pentru ca imi place zapada si cum totul este imbracat intr-o mantie alba de nea si pentru ca tot atunci este Craciunul si Revelionul
2.Primavara-pentru ca dupa iarna cea lunga si friguroasa totul revine la viata ca prin minune si pentru ca atunci este Pastele
3.Vara-pentru ca dam vacanta si nu ma mai preocupa scoala
4.Toamna-pentru ca este anotimpul in care m-am nascut si pentru ca imi place cand adie vantul purtand pe sus frunzele cazute ale copacilor

deci o sa aleg iarna...mda asta este alegerea mea santa
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Silverkat
Newbie
Newbie
Silverkat

Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptyMar Mar 30 2010, 04:27

Vara, desigur, din mai multe motive. Vine vacanta mare, libertate, dorm pana la cat vreau si fac ce vreau. Este cald, m-am saturat de friggggg. Atunci este si ziua mea, mai imbatranesc un an... Abia astept sa vina!
Sus In jos
Rose
Member
Member

Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : pe o pata de culoare

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat EmptySam Iul 17 2010, 04:04

Oscilez intre Vara si Iarna
Vara e cald e Soare stau la plaja e vacanta, 3 luni fara profi, mai mult timp cu prietenii
Iarna zapadaaaaaa cadouri mos Niculae, ziua mea, mos Craciun, sarbatorii cu familia
Da totusi raman cred la vara
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Anotimpul tau preferat   Anotimpul tau preferat Empty

Sus In jos

Anotimpul tau preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Profesor preferat