| Anotimpul tau preferat | |
|
+7TeeChan chaosed Shy angel_of_rock Ice_Angel Lumiere Dya 11 participan?i |
Care este anotimpul vostru preferat? | Primavara | | 36% | [ 4 ] | Vara | | 55% | [ 6 ] | Toamna | | 0% | [ 0 ] | Iarna | | 9% | [ 1 ] |
| Total voturi : 11 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Anotimpul tau preferat Lun Feb 08 2010, 23:59 | |
| Imi place foarte mult primavara pentru ca revine totul la viata dupa iarna cea lunga si friguroasa . Imi place in special cand infloresc ghioceii si toporasii!!!Sunt asa de...KAWAII | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Mar Feb 09 2010, 01:18 | |
| Anotimpul meu preferat este tot primavara deoarece totul revine la viata si mai sunt si florile de primavara care sunt deasemenea frumoase | |
|
| |
Ice_Angel Member
Mesaje : 124 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Undeva...
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Mar Feb 09 2010, 15:03 | |
| Anotimpul meu preferat este vara deoarece imi place caldura si merg in vacanta!!! Am glumit dar pur si simplu imi place acest anotimp imi place si primavara deoarece totul revine la viata dar totusi imi place mai mult vara!! | |
|
| |
angel_of_rock Member
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : humanoid city!!
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Vin Feb 12 2010, 00:29 | |
| si mie imi place vara deoarece luam vacanta,merg la mare...si ma distrez | |
|
| |
Shy Newbie
Mesaje : 39 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 31 Localizare : [ . Disorder Heaven . ]
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Dum Feb 28 2010, 18:22 | |
| Primavara, si cald si rece in acelasi timp | |
|
| |
chaosed Newbie
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Lun Mar 01 2010, 02:36 | |
| De obicei eu ma gandesc iarna ca ador vara si vara ca ador iarna :]]. Primavara abia astept vara, si toamna incepe scoala si trece parca pe nesimtite. Adica, grea alegere... Dar totusi am ales "vara", pentru ca nimic nu se compara cu trei luni in care ai timp sa te reculegi, distrezi si odihnesti fara stres, si sa te gandesti la noul inceput din toamna care trebuie sa fie mai bun si mai in forta decat precedentul. | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Mier Mar 17 2010, 22:13 | |
| Mie imi place vara,desi m-am nascut la sfarsitul acestui anotimp tot imi place pentru ca e cald si bine si cel mai bun motiv pentru care am ales vara a fost ca sunt 3 luni de vacanta <3 desi daca nu am ce face ii mai duc dorul scolii xDD. | |
|
| |
SaChan Newbie
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Mier Mar 17 2010, 22:54 | |
| Ei bine, oscilez între primăvară și iarnă =] deși și toamna are farmecul ei, dar prea multe ploi :]] Vara nu o voi alege sub nici o formă, singurul lucru ce-mi place la ea e că am vacanță, dar în rest nimic, iar căldura toridă nu mă încântă de nicio culoare. Iarna e prea frig, dar tot îmi place acest anotimp alb <3. Iar eu sunt născută primăvara, deci totuși cred că rămân la primăvară, fiind un anotimp numai călduț, ce cum se zice, face tranziția de la iarnă la vară, și acum sunt o mulțime de flori și să vezi cum toată natura prinde din nou viață e un...lucru plăcut. | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Lun Mar 29 2010, 01:37 | |
| mda mie imi plac toate anotimpurile din mai multe motive: 1.Iarna-pentru ca imi place zapada si cum totul este imbracat intr-o mantie alba de nea si pentru ca tot atunci este Craciunul si Revelionul 2.Primavara-pentru ca dupa iarna cea lunga si friguroasa totul revine la viata ca prin minune si pentru ca atunci este Pastele 3.Vara-pentru ca dam vacanta si nu ma mai preocupa scoala 4.Toamna-pentru ca este anotimpul in care m-am nascut si pentru ca imi place cand adie vantul purtand pe sus frunzele cazute ale copacilor deci o sa aleg iarna...mda asta este alegerea mea | |
|
| |
Silverkat Newbie
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Mar Mar 30 2010, 04:27 | |
| Vara, desigur, din mai multe motive. Vine vacanta mare, libertate, dorm pana la cat vreau si fac ce vreau. Este cald, m-am saturat de friggggg. Atunci este si ziua mea, mai imbatranesc un an... Abia astept sa vina! | |
|
| |
Rose Member
Mesaje : 91 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 29 Localizare : pe o pata de culoare
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat Sam Iul 17 2010, 04:04 | |
| Oscilez intre Vara si Iarna Vara e cald e Soare stau la plaja e vacanta, 3 luni fara profi, mai mult timp cu prietenii Iarna zapadaaaaaa cadouri mos Niculae, ziua mea, mos Craciun, sarbatorii cu familia Da totusi raman cred la vara | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anotimpul tau preferat | |
| |
|
| |
| Anotimpul tau preferat | |
|