Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Profesor preferat

In jos 
+3
Ice_Angel
angel_of_rock
Dya
7 participan?i
AutorMesaj
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Profesor preferat   Profesor preferat EmptyDum Feb 07 2010, 02:30

Profesoara de romana este preferata mea!Imi place foarte mult cum preda si cum se comporta cu noi ^_^.Este una din putinele profesoare care-mi plac.
Alt profesor ar fi domnul diriginte!Este un tip destul de tanar si de treaba!
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
angel_of_rock
Member
Member
angel_of_rock

Data de inscriere : 06/02/2010
Varsta : 28
Localizare : humanoid city!!

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat EmptyDum Feb 07 2010, 03:09

profesoara mea preferata este cea de spor, de muzica, de cosiliere si cam atat iar profesorii :cel de sport...cate odata cel de info....si cam atat Very Happy
Sus In jos
Ice_Angel
Member
Member
Ice_Angel

Data de inscriere : 06/02/2010
Varsta : 28
Localizare : Undeva...

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat EmptyDum Feb 07 2010, 13:14

Profesoara mea preferata este cea de romana dar si cea de istorie imi place cum preda si sunt destul de tinere nu babe....
Sus In jos
http://www.musicworld.niceboards.net
Shy
Newbie
Newbie
Shy

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 31
Localizare : [ . Disorder Heaven . ]

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat EmptyDum Feb 28 2010, 18:21

Profu' de mate este prea mfa :X ma ia cu "Uitati bhuey copi Alexandra este cea mai cuminte luatzi exemplu ei" eu habar nu aveam ce zice in timp ce ascultam muzica si ma uitam pe bravo girl.. dar ca si tip de predare este super,amuzant tinerel de treaba Smile
Sus In jos
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat EmptyJoi Mar 18 2010, 00:03

Păi, cred că profa de fizică, în ciuda faptului că are cam 1.80, o tonalitate puternică O_O" mie îmi place =]] adică, îmi place de anul trecut, când am lucrat suplimentar cu ea pentru olimpiadă, și anul ăsta de asemenea, dar după teza la matematică, capul meu nu s-a mai putut concentra și la fizică. :]
Altă profesoară, probabil cea de istorie, la ea îmi place modul de predare, toți se plâng că nu înțeleg, dar eu rețin tot, poate și fiindcă îmi place istoria.
Altă profă, cea de engleză <3 C'mon, I love english, și profa e de treabă ^^ În pofida spuselor colegilor, but deh, ei sunt paraleli cu engleza...cum să o placă?=D
Sus In jos
Amy
Kawaii Member
Kawaii Member
Amy

Data de inscriere : 16/03/2010
Localizare : I`m burning in Hell

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat EmptyJoi Mar 18 2010, 03:23

profesoarele mele preferate sunt:de romana,de engleza,de istorie,de muzica,de latina,de geografie,de civica si cam atat
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Rose
Member
Member

Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : pe o pata de culoare

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat EmptySam Iul 17 2010, 05:52

profi mei preferati sunt<
profa de romana desi mai toti se plang de ea eu am numai note mari
profu de geogra te razi cu el de numa este cel mai tare si face misto de alti profi,
diriga intodeauna ne ia apararea si franceza e usoara cum ne-o preda ea
profu de muzica si cu asta te razi mult ca incepe sa se laude cate pile are el in politie si la curtea suprema si peste tot, eh trece usor ora cu el ca nu prea facem muzica
si profa de religie ma joc X0 in ora ai sau avioane ca nu observa
Sus In jos
Continut sponsorizat

Profesor preferat Empty
MesajSubiect: Re: Profesor preferat   Profesor preferat Empty

Sus In jos

Profesor preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Anotimpul tau preferat