| Chibi FC ^^ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 00:35 | |
| Welcome!You know you love Chibiness ^__^ Don't cha ?Then join this awesome FC NOW! OwnerBuffy Co-ownerTeeChanMembersIce_Angel Phoenix LumiereBanner - Spoiler:
- Cod:
-
[IMG]http://i275.photobucket.com/albums/jj283/sweety_iris/Chibi_Momiji_and_Honey_by_wa_oga-2.jpg[/IMG] - Cod:
-
[IMG]http://i275.photobucket.com/albums/jj283/sweety_iris/fhgfhtfhthththvhtuyt.jpg[/IMG] - Cod:
-
[IMG]http://i275.photobucket.com/albums/jj283/sweety_iris/bdsbhdhd.jpg[/IMG] Below Is From Ice_Angel- Spoiler:
- Cod:
-
[IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc359/Strawberry_Zoey/background.jpg[/IMG] - Cod:
-
IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc359/Strawberry_Zoey/purple_background.gif[/IMG]
OK...am creat acest FC because..O_O',umm...well...dunno why XD! Este un FC anti-plictiseala XD (cel putin asa sper ca va deveni) Fiecare user care se inscrie trebuie sa-si aleaga un chibi.Vom organiza multe concursuri,chibi battle XD etc.Daca doriti puteti sa-i dati un nume chibi-ului vostru si cateva informatii suplimentare! Set de intrebari (just for fun XD)!- Chibi angel or chibi evil?(why?)
- Ce personaj anime in versiunea chibi ti se pare cel mai CUTE?
- Ya' KNOW Chibiness will rule the world!Don't cha?XD
- Ai incercat vreodata sa desenezi un chibi?
- Ce iti place cel mai mult la un chibi?
Ultima editare efectuata de catre Buffy in Mier Mar 31 2010, 19:24, editata de 5 ori | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:06 | |
| Si eu,si eu vreau in club :] Chibi angel or chibi evil?(why?) Evil..imi place ca arata..ei, bine mai devil :] Ce personaj anime in versiunea chibi ti se pare cel mai CUTE? Well,L from DN he's just too kawaii =] Ya' KNOW Chibiness will rule the world!Don't cha?XD Oh,yeah...good said girl [: Ai incercat vreodata sa desenezi un chibi? Desigur,da' mi-a iesit dezastru... Ce iti place cel mai mult la un chibi? Felul in care arata desigur adica e kawaii din toate punctele de vedere. | |
|
| |
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:10 | |
| Welcome to the Chibi Fan Club!Vad ca ai raspund deja la intrebari...^^. Wanna be co-owner? | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:19 | |
| | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:37 | |
| Ok TeeChan you are now the official co-owner of the Chibi FC *horay* XD. - Citat :
- Ai incercat vreodata sa desenezi un chibi?
Desigur,da' mi-a iesit dezastru... Thehe...daca-ti arat un desen cu un ,,chibi'' facut de mine ramai fara cuvinte XD | |
|
| |
Ice_Angel Member
Mesaje : 124 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Undeva...
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:46 | |
| * Chibi angel or chibi evil?(why?) Evil pentru ca are un aspect mai dark si uneori fiind rau pare mai cute ^.^ * Ce personaj anime in versiunea chibi ti se pare cel mai CUTE? L din Death Note pur si simplu il ador ca si chibi * Ya' KNOW Chibiness will rule the world!Don't cha?XD Yeah.... * Ai incercat vreodata sa desenezi un chibi? Da...Unul mi-a iesit chiar kawai dar celalalt....eh....un dezastru * Ce iti place cel mai mult la un chibi? Felul cum arata...Pur si simplu este adorabil | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:53 | |
| Welcome to the chibi FC Ice_Angel!Vad ca ai raspuns la intrebari ^^...te trec chiar acum la membri! | |
|
| |
Ice_Angel Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 01:54 | |
| Thx de intampinare!!Cred ca o sa imi placa mult!!! | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 02:00 | |
| - Citat :
- * Chibi angel or chibi evil?(why?)
Evil pentru ca are un aspect mai dark si uneori fiind rau pare mai cute ^.^ Yeah...I know they are soooo ADORABLE ^^ Btw raspund si eu la intrebari da' mai incolo (ufff...lenea asta e cucoana mare,iar eu sunt cucoana in persoana O_O)! | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Mar 28 2010, 19:07 | |
| si eu vreau sa ma inscriu in club * Chibi angel or chibi evil?(why?) chibi evil pentru ca este mai misterios ceea ce il face mai cute * Ce personaj anime in versiunea chibi ti se pare cel mai CUTE? L din Death Note mi se pare very cute ca si chibi * Ya' KNOW Chibiness will rule the world!Don't cha?XD yeah,of course.. * Ai incercat vreodata sa desenezi un chibi? am incercat dar nu mi-a iesit * Ce iti place cel mai mult la un chibi? aspectul desigur,este very kawai | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Lun Mar 29 2010, 01:05 | |
| Si eu vreau sa imi faci chibi daca nu te superii (i like chibi) * Chibi angel or chibi evil?(why?) Eu aleg chibi Angel deorece mereu mi-au placut si in plu s mereu cand vorbestii de inger imi aduc aminte de aripile unei lebede gratioase * Ce personaj anime in versiunea chibi ti se pare cel mai CUTE? Pai mie lumiere si eclair(sunt fan kiddy grade nam ce face) or fost asa de dragute * Ya' KNOW Chibiness will rule the world!Don't cha?XD Dap ai dreptate * Ai incercat vreodata sa desenezi un chibi? Vreo cativa am deja desenatii da nu prea multii * Ce iti place cel mai mult la un chibi? Totul imi place cum sunt desenatii asa de micutii cu capusoarele uneori mai mari ca si corpurile si expresiie lor | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Lun Mar 29 2010, 02:03 | |
| Official welcomes Phoenix and Lumiere to the Chibi FC!O sa va trec chiar acum la membri and don't forget the banner *thehe* ^^! BTW am un wallpaper very cute...Gaara in chibi version ^^ - Spoiler:
Nu-i asa ca este uber kawaii | |
|
| |
Ice_Angel Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Mar Mar 30 2010, 20:29 | |
| Daca se poate as vrea sa donez fan clubului cativa chibi,chiar daca nu sunt cine stie ce: - Cod:
-
[IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc359/Strawberry_Zoey/background.jpg[/IMG] - Cod:
-
[IMG]http://i527.photobucket.com/albums/cc359/Strawberry_Zoey/purple_background.gif[/IMG] Cam putine si cam mari..stiu dar daca e le mai micsorez.....astept parerea adminului edit:scuzati chestia aia alba de la al doilea chibi...acum am observat | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Mier Mar 31 2010, 19:18 | |
| Tnx de bannere Ice_Angel...sunt foarte dragute ^^ o sa le pun chiar acum in primul post Ok... new question everyone ^^ Credeti ca personajele anime preferate ar arata mult mai dragut in versiunea chibi? Well...eu cred ca da! ^^ My favorite character is Momo Hinamori si cred ca ar arata uber kawaii | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Mier Mar 31 2010, 23:18 | |
| Credeti ca personajele anime preferate ar arata mult mai dragut in versiunea chibi? da normal cred ca le-ar sta chiar mai bine si ar fi uber kawaii | |
|
| |
Ice_Angel Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Mier Mar 31 2010, 23:26 | |
| Credeti ca personajele anime preferate ar arata mult mai dragut in versiunea chibi? Ara arata minunat si mult mai bine...Ar fi foarte kawaii | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Mier Mar 31 2010, 23:52 | |
| ^Yup asa cred si eu Dupa cum stiti nu sunt numai personaje anime in versiunea chibi sau mai bine spus, pot fii in versiunea chibi dar si animalele sunt!^^ Mie imi plac chibi bunny foarte mult - Spoiler:
Fox and bunny cute little chibi O w O - Spoiler:
| |
|
| |
Amy Kawaii Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Joi Apr 01 2010, 01:12 | |
| sunt kawaii amandoua ..............imi plac foarte foarte mult | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Vin Apr 02 2010, 05:43 | |
| Credeti ca personajele anime preferate ar arata mult mai dragut in versiunea chibi? Pai nu stiu deorece sunt intre a vrea deorece intradevar sunt foarte Kawaii chibi-urile dar si personajele au farmecul lor aparte la fel ca si chibi deci nu prea sunt hotarata. | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Vin Apr 02 2010, 16:02 | |
| ^Ai dreptate Lumi-chan...si personajele au farmecul lor indeed New question everyone XD... 1.Aveti vreo imagine preferata cu personaj/e in version chibi? | |
|
| |
Ice_Angel Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Sam Apr 03 2010, 13:16 | |
| Aveti vreo imagine preferata cu personaj/e in version chibi?Da...chiar doua - Spoiler:
- Spoiler:
Cam atat....daca mai am pun pe parcurs | |
|
| |
Amy Kawaii Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Mier Apr 07 2010, 16:07 | |
| Aveti vreo imagine preferata cu personaj/e in version chibi? da am http://images2.fanpop.com/images/photos/4400000/chibi-ichigo-bleach-anime-4404211-450-600.jpg | |
|
| |
Dya Admin
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Vin Apr 16 2010, 02:19 | |
| Ice_Angel imi place foarte mult Gaara in versiunea chibi ,e asa kawaii si pare asa innocent !Asta ador cel mai mult la un chibi,faptul ca arata ca un iepuras dragalas cu ochisorii mari ! Phoenix Ichi (capsunica XD) e dragut in versiunea chibi dar mi se pare mai HOT in versiunea normala ( asta e un alt sb nu vreau sa dau in Off-topic XD) .Don't be shy and share your oppinion! ^^ | |
|
| |
Ice_Angel Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Apr 18 2010, 00:03 | |
| Mda....de acord cu Buffy-lici Daca e asa mi se pare mult prea copilaros..... Mai dragut este in varianta normala | |
|
| |
Amy Kawaii Member
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ Dum Apr 18 2010, 17:50 | |
| aveti dreptate dar este cute si in varianta chibi.aceasta este parerea mea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chibi FC ^^ | |
| |
|
| |
| Chibi FC ^^ | |
|