Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Top 5 manga.

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

Top 5 manga. Empty
MesajSubiect: Top 5 manga.   Top 5 manga. EmptyLun Mar 22 2010, 04:32

Hm, aici vă puteți pune topul a 5 manga-uri preferate.
Încep eu:
1. Cat street. ~ Manga asta mi-a plăcut foarte mult, a reușit să mă facă și să plâng. OO" Personajele sunt interesante, situațiile au tot luat întorsături neașteptate ceea ce te ține în suspans. S-a făcut și o dramă după manga, însă nu se compară. Au fost tăiate prea multe scene, și nu are același farmec.

2. Eien no With. ~ Deși a fost scurtă, a fost foarte emoțională. Să vezi o asemenea legătură între o persoană și un câine, și felul în care apariția lui schimbă vieți e pur și simplu impresionantă. Heh, eu fiind o mare iubitoare de animale, și cum am și eu un câine, manga asta pot spune că m-a atins. :]]

3. Dear friends. ~ Again, nu o manga extrem de lungă, dar tot așa, mai dramatică, să spun astfel. Și aceasta m-a impresionat prin faptul că a dovedit adevărata importanță a prieteniei necondiționată și cât de mult poate schimba aceasta viața uneia sau mai multor persoane.

Ehm, pe 3 am două manga-uri preferate. =]] nu pot alege. >.>

Koukou Debut. ~ O poveste foarte interesantă, astăzi am terminat-o. =]] Ah, personajele sunt kawaii, îndeosebi Yoh [so hot~]. Personajul principal e really funny, God, o tipă sportivă ce dorea să-și facă un adevărat debut în liceu și să-și găsească un iubit, ea fiind o fană înrăită a manga-urilor shoujo. Dă peste Yoh, implorându-l să-i devină antrenor, pentru a o transforma într-o persoană populară..Evident, că fără să-și dea seama, s-a îndrăgostit de el, dar nu numai ea, și el s-a îndrăgostit, deși pusese la început condiția că o antrenează dacă nu se îndrăgostește de el, deoarece considera că va face să sufere orice fată, fiind extrem de popular încă de mic, și fetele înnebunite după el. -.-' Heh, au de trecut peste multe obstacole, dar iubirea lor le învinge pe toate.

4. Fall in love like a comic! ~ Gata cu dramele. Asta e o manga funny, foarte cute. Deși personajul masculin a fost efectiv perfect, ceea ce, hm, să zicem că e cam boring, ea fiind mai neîndemânatică și etc. a făcut ca manga să aibă farmec.

5. Moe Kare!! ~ Prima manga nu se uită niciodată, ne?:]] Povestea a fost interesantă, deși de atunci am citit o tonă de la Ikeyamada Go, tot ea a fost prima. Iar povestea nu mai e chiar unică, existând și altele asemănătoare. Oricum, un love triangle e întotdeauna plăcut [deși poate ajunge și enervant, dacă nu iasă așa cum dorești -.-]. Iar personajul principal fiind atât de funny nu ai cum să nu o adori. Și o artă kawaii pe deasupra. <3
Sus In jos
TeeChan
Member
Member
TeeChan

Data de inscriere : 17/03/2010

Top 5 manga. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga.   Top 5 manga. EmptyLun Mar 22 2010, 20:48

1. Moe kare! prima mea manga,pe care am citit-o în întregime și am și recitit-o,povestea mi-a plăcut la nebunie deși Hikaru mă cam enerva,că deși și zicea că își va păstra lacrimile pentru ea,tot plângea...aka a plâns în majoritatea capitolelor,dar în rest mi-a plăcut tot de la personaje pana la poveste și așa mai departe.
2.Fall in love like a comic! pot spune ca personajul principal masculin era prea perfect... da' îmi plăcea mai ales de fată că era funny când făcea tot felul de chestii pentru a-l atrage pe băiat.
3.Kiss/Hug cred ca a fost a 2a manga citită dacă îmi amintesc eu bine,dar mi-a plăcut povestea mai ales personajele..Ryuu <33
4.Cherry Juice mi-a plăcut foarte mult povestea despre cei doi aka mai bine zis trio-ul iubirii.Ei doi fiind frați vitregi și un alt băiat coleg cu cei 2 era îndragostit de Otome,dora lu' Minami.Anyway manga este super bună <3.
5.Shinigami lovers well,primadată mi-a atras atenția titlul că era cu 'shinigami' și apoi am citit toata manga mi-a placut de Sei,si de Miku fata care avea ca pasiune manichiura <3; și asta cade pe ultimul loc împreună cu A toy with sadness care este de asemenea o manga care mi-a plăcut mai ales că era cu shonen-ai <3..povestea chiar m-a impresionat mai ales la cât a îndurat Shinobu, în concluzie această manga iși merită bine titlul.
Sus In jos
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

Top 5 manga. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga.   Top 5 manga. EmptyMar Mar 23 2010, 00:08

1 Bleach-(imi place mai mult manga-ul decat anime-ul ^^) ,,Inalbitorul'' rulzz Top 5 manga. 889271
2 Kimi ni Todoke -este o manga on-going (la fel ca si Bleach)... imi place poveste si personajele ( Sawako Top 5 manga. 850719 )
3 Moe Kare!- la fel...prima mea manga citita (ce coincidenta XD) .Mi-a placut foarte mult (tin minte ca l-am citit intr-o zi O_O)
4 Beast Master-shoujo manga...
5 Suki desu Suzuki-kun - de curand am inceput sa citesc aceasta manga (este tot de Ikeyamada Go ^^...I luv' her style Top 5 manga. 435902 )

BTW topul meu se poate schimba... depinde ce manga o sa mai citesc in viitor ^^
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Lumiere
Moderator
Moderator
Lumiere

Data de inscriere : 06/02/2010

Top 5 manga. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga.   Top 5 manga. EmptyMar Mar 23 2010, 10:23

Asa pai la mine topul ar incepe cam asa
Pe primul loc Love celeb:Imi place foarte mult povestea si personajale mai ales de Gin care nu o lasa pe Kirara in pace si cred ca mai pe la inceput i-a lasat si cateva Kiss Markere(cred ca asa se scrie-.lll)
Dupa aceaa ar mai fiipe locul Midnight Secretary:Destul de interesanta povestea,,secreta care afla de despre seful sau ca este vampir iar dupa aceea vrea sa il ajuta sa pastreze secretul mai mult nu spun
Asa pe locul trei ar venii Secret Kiss,,si aici tot povestea mi-a placut mai ales de profesorul care are o relatie secreta cu o eleva
Asa pe locul patru vine White Garde deorece chiar mi-a parut rau de Zhan cand a murit dar macar a murit impreuna cu cineva de mana nu singur
Iar pe locul cinci Desire Climax(nu comentez nimik)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Top 5 manga. Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga.   Top 5 manga. Empty

Sus In jos

Top 5 manga.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Society :: Anime/Manga :: Manga-
Mergi direct la: