Hm, aici vă puteți pune topul a 5 manga-uri preferate.
Încep eu:
1. Cat street. ~ Manga asta mi-a plăcut foarte mult, a reușit să mă facă și să plâng. OO" Personajele sunt interesante, situațiile au tot luat întorsături neașteptate ceea ce te ține în suspans. S-a făcut și o dramă după manga, însă nu se compară. Au fost tăiate prea multe scene, și nu are același farmec.
2. Eien no With. ~ Deși a fost scurtă, a fost foarte emoțională. Să vezi o asemenea legătură între o persoană și un câine, și felul în care apariția lui schimbă vieți e pur și simplu impresionantă. Heh, eu fiind o mare iubitoare de animale, și cum am și eu un câine, manga asta pot spune că m-a atins. :]]
3. Dear friends. ~ Again, nu o manga extrem de lungă, dar tot așa, mai dramatică, să spun astfel. Și aceasta m-a impresionat prin faptul că a dovedit adevărata importanță a prieteniei necondiționată și cât de mult poate schimba aceasta viața uneia sau mai multor persoane.
Ehm, pe 3 am două manga-uri preferate. =]] nu pot alege. >.>
Koukou Debut. ~ O poveste foarte interesantă, astăzi am terminat-o. =]] Ah, personajele sunt kawaii, îndeosebi Yoh [so hot~]. Personajul principal e really funny, God, o tipă sportivă ce dorea să-și facă un adevărat debut în liceu și să-și găsească un iubit, ea fiind o fană înrăită a manga-urilor shoujo. Dă peste Yoh, implorându-l să-i devină antrenor, pentru a o transforma într-o persoană populară..Evident, că fără să-și dea seama, s-a îndrăgostit de el, dar nu numai ea, și el s-a îndrăgostit, deși pusese la început condiția că o antrenează dacă nu se îndrăgostește de el, deoarece considera că va face să sufere orice fată, fiind extrem de popular încă de mic, și fetele înnebunite după el. -.-' Heh, au de trecut peste multe obstacole, dar iubirea lor le învinge pe toate.
4. Fall in love like a comic! ~ Gata cu dramele. Asta e o manga funny, foarte cute. Deși personajul masculin a fost efectiv perfect, ceea ce, hm, să zicem că e cam boring, ea fiind mai neîndemânatică și etc. a făcut ca manga să aibă farmec.
5. Moe Kare!! ~ Prima manga nu se uită niciodată, ne?:]] Povestea a fost interesantă, deși de atunci am citit o tonă de la Ikeyamada Go, tot ea a fost prima. Iar povestea nu mai e chiar unică, existând și altele asemănătoare. Oricum, un love triangle e întotdeauna plăcut [deși poate ajunge și enervant, dacă nu iasă așa cum dorești -.-]. Iar personajul principal fiind atât de funny nu ai cum să nu o adori. Și o artă kawaii pe deasupra. <3