| Ce personaj ar...? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Ce personaj ar...? Vin Mar 19 2010, 01:43 | |
| Bun, am vazut pe alte forumuri ca jocul asta e la moda si sincera sa fiu, si mie mi s-a parut interesant. Regulile sunt cat se poate de simple si functioneaza, ca toate jocurile de pe forumuri pe principiul "raspuns + intrebare". Intrebarile ar trebui sa fie trasnite (gen "Ce personaj vezi facand clatite?") sau normale (gen "ce personaj nu suporti" etc.). Acestea fiind spuse, uitati un exemplu: -Ce personaj vezi facand clatite? -Byakuya. (ar fi bine sa si argumentati cu cateva cuvinte) Dupa care alta intrebare. Acestea fiind spuse, incep eu.... Ce personaj ar face farse toata ziua? | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Sam Mar 20 2010, 12:53 | |
| Hmm dupa parerea mea cred ca Kon din Bleach(Iertatimi cacofonia nu era cu intentie)pentru ca el deobicei este mai amuzant si defiecare data are ceva de comentat lui Ichigo(in unele cazuri nu in toate)si uneori se crede foarte inteligent de aceea cred ca el ar fii in stare sa faca farse in fiecare zii(in cazul in care nu este prins>.< ca daca este nu vrem sa ne gandim ce ar patii-.lll) Ce personaj ar dormii toata ziua? | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Sam Mar 20 2010, 17:01 | |
| well cred ca Shikamaru din Naruto pt ca dupa parerea mea el este cateodata cam lenes si ar dormi toata ziua daca ar fi dupa el. Ce personaj ar face clatite? | |
|
| |
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Sam Mar 20 2010, 17:05 | |
| Ayumu Narumi cu siguranta ... pentru ca este un bun bucatar si banuiesc ca ar face niste clatite delicioase Ce personaj ar asculta muzica rock toata ziua O_O? | |
|
| |
Amy Kawaii Member
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Sam Mar 20 2010, 18:10 | |
| cred ca Nana Osaki din Nana Ce personaj ar dansa toata ziua? | |
|
| |
Shy Newbie
Mesaje : 39 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 31 Localizare : [ . Disorder Heaven . ]
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Lun Mar 22 2010, 05:27 | |
| Haruhi Suzumya [ pentru ca este vesela simpatica,oarecum si i s-ar potrivi activitatea asta ^^] Ce personaj ar vrea sa se sinucida? | |
|
| |
Amy Kawaii Member
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Lun Mar 22 2010, 23:07 | |
| well cred ca Krona din Soul Eater Secera Mortii(pt ca ea are tendinte sinucigase uneori)
Ce personaj ar vrea sa devina mai puternic? | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Lun Mar 22 2010, 23:54 | |
| Naruto din..nu mai are rost sa zic numele anime'ului pentru ca el vrea sa devina Hokage si mai intai trebuie sa fie puternic. Ce personaj ar vrea sa leneveasca toata ziua? | |
|
| |
Amy Kawaii Member
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Lun Mar 22 2010, 23:57 | |
| Shikamru din Naruto Ce personaj ar sta toata ziua in casa si ar face mancare? | |
|
| |
Rose Member
Mesaje : 91 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 29 Localizare : pe o pata de culoare
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? Dum Iul 18 2010, 02:58 | |
| Narumi din Spirala cred........ el face mancare aproape in fiecare episod
Ce personaj iti place cel mai mult daca e fata personaj baiat iar daca e baiat personaj fata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce personaj ar...? | |
| |
|
| |
| Ce personaj ar...? | |
|