| Ce faci in acest moment? O_O(game) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Ce faci in acest moment? O_O(game) Vin Mar 19 2010, 01:06 | |
| Este un joc very funny...^^ trebuie sa dati copy/paste si completati voi mai departe ce faceti in acest moment (dupa cum spune si titlul ) Mancand: Band: Purtand: Gandind: Auzind: Vazand: Simtind: Dorind: Iubind: Urand: ____________________________ Mancand:Wel...nimic Band: Nimic Purtand:O bluza si niste pantaloni O_O Gandind: nu mai spun XD Auzind:Stirile Vazand: Tastatura XD Simtind:Frig...O_O Dorind:nimic (deocamdata...) Iubind:Pe nimeni Urand: ,,prietenii adevarati'' | |
|
| |
Soul†Eater Newbie
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Vin Mar 19 2010, 01:11 | |
| Mancand: o ciocolata Band: nimic xD Purtand: yay tocmai ma imbrac, sunt in calduri ^^ Gandind: .... Auzind: telefonul cum suna si nu raspund nu, nu Vazand: monitorul ^^ Simtind: gustul ciocolatei Dorind: sa dorm .. Iubind: ha? Urand: urasc pe ... pe, pe cine ... | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Vin Mar 19 2010, 01:13 | |
| Mancand:ciocolata Band:ceai de fructe de padure Purtand:haine:Do bluza si pantaloni Gandind:ce m-am distrat azi Auzind:masinile cum trec pe strada Vazand:monitoru Simtind:dragoste Dorind:prieteni adevarati Iubind:muzica Urand:cosurile:P(nu ca am avea) | |
|
| |
Ice_Angel Member
Mesaje : 124 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Undeva...
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Vin Mar 19 2010, 22:47 | |
| Mancand: some choco Band: Nestea Purtand: un tricou alb larg si niste blugi negri Gandind: ce o sa fac maine Auzind: Tv-ul Vazand: monitorul Simtind: fericire Dorind: sa vad ce face Ina acu' Iubind:familia Urand: nimic.. | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Sam Mar 20 2010, 12:46 | |
| Mancand:-Nimik Band:-suc Purtand:-Pijamau Gandind:cum de m-am trezit atat de repede Auzind:All about us cantata de Tatu Vazand:Monitorul Simtind:Nimik(abia m-am trezit>.<) Dorind:Sa pot adormi la loc Iubind:prietenii,sysurile si familia Urand:nimik | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Sam Mar 20 2010, 18:17 | |
| Mancand: nada Band:apa de la robinet Purtand:o bluza cu gluga rosie si pantaloni de trening tot rosi Gandind:ce o sa ma distrez maine la ziua lui Cristi (un coleg super dragut) Auzind:Sorry Sorry de Super Junior Vazand:vidioclipul si tastatura:P Simtind:fluturi in stomac Dorind:sa vina vacanta :X Iubind:familia,prietenii,telefonul si televizor Urand:oamenii ipocriti cu doua fete | |
|
| |
Shy Newbie
Mesaje : 39 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 31 Localizare : [ . Disorder Heaven . ]
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Lun Mar 22 2010, 05:24 | |
| Mancand - nimic Band-Cola Purtand-panties, si un tricou cu hello kitty Gandind-la viitor Auzind-Nightmare - Killer show : "WORST" & "Gianizm Hachi" si televizorul Simtind- o durere de cap Dorind- sa se apropie acel moment.. Iubind- pe Uruha =]] si chitara mea si familia si pe Dhy si catzei mei =]] Urand-legumele vorbitoare,si fake friends | |
|
| |
Lumiere Moderator
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) Mar Mar 23 2010, 10:35 | |
| Mancand:Nimik Band:Nimik Purtand:Pijamau mea Gandind:Nimik O____O Auzind:Nimik doar este ora 4 dimineata nu ma risc sa o trezesc pe mami Vazand:Monitorul Simtind:Nimik Dorind:Sa se miste netul mai repede Iubind:prietenii,sysurile si familia Urand:Netul meu incet ca o baba | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce faci in acest moment? O_O(game) | |
| |
|
| |
| Ce faci in acest moment? O_O(game) | |
|