Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

De la ce vine nick-ul tau?

In jos 
+6
angel_of_rock
TeeChan
Lumiere
Ice_Angel
Amy
Dya
10 participan?i
AutorMesaj
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

De la ce vine nick-ul tau? Empty
MesajSubiect: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyVin Mar 19 2010, 00:46

Nick-ul meu vine de la un joc foarte tare,care se numeste Buffy-The Vampire Slayer.Acest nick il am de foarte mult timp si nici nu ma gandesc sa-l schimb!^^ Toata lumea ma cunoaste ca Buffy-lici XD
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Amy
Kawaii Member
Kawaii Member
Amy

Data de inscriere : 16/03/2010
Varsta : 29
Localizare : I`m burning in Hell

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyVin Mar 19 2010, 00:53

nick-ul meu vine de la cunoscuta pasare Phoenix despre care se stie ca renaste din propria cenusa
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Ice_Angel
Member
Member
Ice_Angel

Data de inscriere : 06/02/2010
Varsta : 28
Localizare : Undeva...

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyVin Mar 19 2010, 22:50

nick-ul meu vine de la.......pai uhm nu prea stiu........ice-gheata si pot spune ca imi place gheata ca si fenomen(nu stiu cum sa o numesc altfel) iar angel-inger......Ingerul ghetii, Ingerul de gheata.....Cred ca ma uitam la niste poze cu ingeri care controlau gheata si de acolo mi-a venit
Sus In jos
http://www.musicworld.niceboards.net
Lumiere
Moderator
Moderator
Lumiere

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptySam Mar 20 2010, 12:24

Nick-ul meu vine de la personajul meu favorit din animeul Kiddy Grade,dap si de data aceasta nu am mai avut Nicku-ri din jocurii otome ci am preferat din anime(cred ca am ramas in pana de idei de aceea am ales acest nick)
Sus In jos
TeeChan
Member
Member
TeeChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptySam Mar 20 2010, 16:18

Pai nick'ul meu era inițial ToxiChou da' nu stiu ce mi-a veit acum ceva timp ca l-am schimbat in TeeChan tot cu initialele TC >> da' cred ca celalalt inventat imi place mai mult,dar si primul la fel si le folosesc pe ambele xDD.
Sus In jos
angel_of_rock
Member
Member
angel_of_rock

Varsta : 28
Localizare : humanoid city!!

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyDum Mar 21 2010, 03:43

hmmmmm......nu prea stiu.....rock....ca ador rock-ul......si ascult nu mai rock.....si angel .......habar nam.....cred ca ....habar nam
Sus In jos
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyLun Mar 22 2010, 03:29

Well, vine de la Saki, am luat Sa, evident, și Chan...huh, asta da' explicație =]] but, that'z it.
Sus In jos
Soul†Eater
Newbie
Newbie
Soul†Eater

Data de inscriere : 19/03/2010

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyLun Mar 22 2010, 04:35

Nick-ul meu vine de la anime-ul Soul Eater si personjaul Soul Eater ^^
Sus In jos
http://fairy-anime.forumer.ro
Shy
Newbie
Newbie
Shy

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 31
Localizare : [ . Disorder Heaven . ]

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyLun Mar 22 2010, 05:06

Nickul meu,sincera nu am un motiv anume, doar ca imi place cuvantul "shy" * rusinoasa*

Dar asta nu inseamna ca si sunt "shy" =]
Sus In jos
Blade Kid
Newbie
Newbie
Blade Kid

Data de inscriere : 01/08/2010

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? EmptyDum Aug 01 2010, 00:50

Nick-ul *thinking* cred ca vine putin de la Spirala[Copii Destinului/Spintecatori] chiar ador persoanjele din acea grupare,dar cred ca a fost o ...revelatie de moment *facepalm*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De la ce vine nick-ul tau?   De la ce vine nick-ul tau? Empty

Sus In jos

De la ce vine nick-ul tau?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Schimbari de nick

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum