Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Niste "chestii" a la je.

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
TeeChan
Member
Member
TeeChan

Data de inscriere : 17/03/2010

Niste "chestii" a la je. Empty
MesajSubiect: Niste "chestii" a la je.   Niste "chestii" a la je. EmptyJoi Mar 18 2010, 23:52

Așa..deci,neavând ce face m-am gândit să pun niște chestii de la mine din pc aici ^^
Niste "chestii" a la je. 2ytznuo
Niste "chestii" a la je. Nf1gjl
Niste "chestii" a la je. 25it21k
Niste "chestii" a la je. 2qbtceh
Kazu 3
Wall cu Hangry <3
O altă chestie
Si a dat Domnu' sa fac si eu cateva avatare,deci...
Niste "chestii" a la je. 2iw81ljNiste "chestii" a la je. V5e5qu

Ehm..astept critici,sfaturi,pareri etc.
Sus In jos
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

MesajSubiect: Re: Niste "chestii" a la je.   Niste "chestii" a la je. EmptyVin Mar 19 2010, 00:17

Citat :
Ehm..astept critici,sfaturi,pareri etc.
Critici nu am pentru tine,nici sfaturi nu pot sa-ti dau (nu sunt in masura sa-ti dau din moment ce nu am asa de multa experieta in photoshop ^^) insa te descurci de minune!Imi place mult prima semnatura,este foarte kawaii Niste "chestii" a la je. 850719 .Anyway,ce photoshop ai?
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
TeeChan
Member
Member
TeeChan

MesajSubiect: Re: Niste "chestii" a la je.   Niste "chestii" a la je. EmptyVin Mar 19 2010, 00:28

Pai la inceput lucram in PS CS 3 da' mi-am pus alt windows ce nu-mi accepta PS'ul asta [o prostie ><] si acum lucrez in PS CS 2,e la fel de bun ca primul,nu am de ce sa ma plang.^^
Sus In jos
Silverkat
Newbie
Newbie
Silverkat

Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Niste "chestii" a la je.   Niste "chestii" a la je. EmptyMar Mar 30 2010, 19:10

Wow...ador creatiile tale, mai ales prima semnatura ^^ imi plac fonturile pe care le folosesti mult de tot
Vreau sa vad si altele Niste "chestii" a la je. 481474 a dah, imi poti spune si mie cum se numeste fontul de la prima semnatura ;Wink daca nu cer prea mult.
Sus In jos
TeeChan
Member
Member
TeeChan

MesajSubiect: Re: Niste "chestii" a la je.   Niste "chestii" a la je. EmptyMar Mar 30 2010, 20:21

Heh,mă bucur că îți plac Silver ^^ deși încerc pe cât posibil să mă perfecționez :] și fontul de la prima semnătură este Riesling dacă îmi amintesc eu bine...mai că am început să învăț numele unora -.-''
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Niste "chestii" a la je.   Niste "chestii" a la je. Empty

Sus In jos

Niste "chestii" a la je.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Obsesii...^^"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum