TeeChan Member
| Subiect: Niste "chestii" a la je. Joi Mar 18 2010, 23:52 | |
| Așa..deci,neavând ce face m-am gândit să pun niște chestii de la mine din pc aici ^^ Avatarul cu Kazu <3 Avatar cu Kazuya 2 Kazu 3 Wall cu Hangry <3 O altă chestie Si a dat Domnu' sa fac si eu cateva avatare,deci... Ehm..astept critici,sfaturi,pareri etc. | |
|
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Re: Niste "chestii" a la je. Vin Mar 19 2010, 00:17 | |
| - Citat :
- Ehm..astept critici,sfaturi,pareri etc.
Critici nu am pentru tine,nici sfaturi nu pot sa-ti dau (nu sunt in masura sa-ti dau din moment ce nu am asa de multa experieta in photoshop ^^) insa te descurci de minune!Imi place mult prima semnatura,este foarte kawaii .Anyway,ce photoshop ai? | |
|
TeeChan Member
| Subiect: Re: Niste "chestii" a la je. Vin Mar 19 2010, 00:28 | |
| Pai la inceput lucram in PS CS 3 da' mi-am pus alt windows ce nu-mi accepta PS'ul asta [o prostie ><] si acum lucrez in PS CS 2,e la fel de bun ca primul,nu am de ce sa ma plang.^^ | |
|
Silverkat Newbie
| Subiect: Re: Niste "chestii" a la je. Mar Mar 30 2010, 19:10 | |
| Wow...ador creatiile tale, mai ales prima semnatura ^^ imi plac fonturile pe care le folosesti mult de tot Vreau sa vad si altele a dah, imi poti spune si mie cum se numeste fontul de la prima semnatura ; daca nu cer prea mult. | |
|
TeeChan Member
| Subiect: Re: Niste "chestii" a la je. Mar Mar 30 2010, 20:21 | |
| Heh,mă bucur că îți plac Silver ^^ deși încerc pe cât posibil să mă perfecționez :] și fontul de la prima semnătură este Riesling dacă îmi amintesc eu bine...mai că am început să învăț numele unora -.-'' | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Niste "chestii" a la je. | |
| |
|