Um.. am revazut recent ( foarte recent :]] ) acest anime, si sunt curioasa care este parerea voastra legata de acest anime, ce impresie v-a lasat, si ce nota i-ati da ( pe o scara de la 1 a 10 ^^ )
Asa... desi cand l-am vazut prima data nu am observat ( poate nu eram asa de buna la engleza o.o' ? ), grafica este destul de slabuta. De exemplu, in ultimele episoade, cand tine Aizawa carnetul la piept, il tine in ceva miuscul si totusi ca prin minune carnetul incape o.o'. Si, nu-mi prea place cum e desenat Light ( si apare destul de des in anime T.T ). De asemenea, sunt o groaza de moment in care personajele stau si se gandesc. Daca nu as fi stat sa citesc subtitrarea, as fi fost nevoita sa ma uit la o imagine in timp ce respectivii gandesc, nu la un video. Deci cam la acest capitol ( multe alte chichite enervante ), ii dau nota 6.
Povestea este... interesanta, cu niste accente Jigoku Shojo insa ( stiu, dar ceva accente pe-acolo tot sunt :]] ). Oh, si mai ales originala. Desi producatorii parca au fost cam neglijenti. Nu spun ca logica animeului, si desfasurarea actiunii nu ar fi superbe, dar unele lucruri enervante inca persista. Cum ar fi, Kira reincepe judecata dupa 14 zile de la inchiderea lui ..aham, regula cu 13 zile ar fi trebuit sa fie desfintata complet sau sa se ajunga la concluzia ca primul Kira a murit. Pe langa asta, carnetele sunt carnete, nu se mai termina o.o' ? Ani la randul personajele scriu in aceleasi carnete :]]. Deci, cam 8.
Sound... L e InuYasha :3... Mello e Yusuke :3... Light e Zero :3... Nate e Kikyo[lol]... ( adica cei ce le joaca vocile ii mai joaca si pe... ). +, melodiile sunt absolut geniale.. so, 10 ^__^
Personajele sunt atatea cat trebuie, nu e niciun personaj in plus, si nu da impresia ca ar mai trebui sa fie inca cineva prezent. Dar, sunt cateva care ma enerveaza, si nu neaparat rolul, ci felul cum au fost desenate, si impresia generala pe care mi-au lasat-o. Adica, e numai unul :]], adica Light Yagami. hm, cred ca pot sa dau un 9 la capitolul asta ^^.
Dar, chiar daca are cateva minusuri, chiar mi-a placut sa ma uit la el, asa ca la capitolul impresie personala ii voi da un 10.
So, facand media... [tobele]: 8.6 ^_^...
Voi ce parere aveti ^.^?*
*nu trebuie neaparat sa dati note fiecarui aspect, sau sa dati note, sau sa luati toate in parte or something o.o'... feel free to present your opinion as you like ( but without spam lol )