| J-rock ermmm :) | |
|
+6TeeChan Ice_Angel angel_of_rock Kuramalove Dya Shy 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Shy Newbie
Mesaje : 39 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 31 Localizare : [ . Disorder Heaven . ]
| Subiect: J-rock ermmm :) Dum Feb 28 2010, 17:53 | |
| Va place acest gen de muzica? sau cel putin ati ascultat vre'o melodie? daca da care Si uhm, care este trupa voastra fav de j-rock? whateva' etc, nu prea am idei de intrebari aqm | |
|
| |
Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Dum Feb 28 2010, 18:04 | |
| Imi place j-rock-ul insa nu am o trupa preferata,doar melodii preferate.Imi place foarte mult Scandal-Shoujo S si in special Kenichi Asai-Mad Surfer-->pur si simplu sunt dependenta de melodia asta . Imi plac foarte multe melodii insa nu prea le stiu titlul ^^(le-am auzit doar la Op anime-urilor) | |
|
| |
Kuramalove Newbie
Mesaje : 9 Data de inscriere : 06/03/2010 Varsta : 30 Localizare : Romania,Bihor
| |
| |
angel_of_rock Member
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : humanoid city!!
| |
| |
Ice_Angel Member
Mesaje : 124 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Undeva...
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Lun Mar 08 2010, 20:48 | |
| nu prea am ascultat acest gen decat unsraW la recomandarea Inei...............in rest J-rock-ul nu mi se pare ceva extraordinar dar nici urat | |
|
| |
angel_of_rock Member
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : humanoid city!!
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Mier Mar 10 2010, 04:08 | |
| nu prea am ascultat aceasta trupa....dac ma gandesc mai bn ...am ascultat 1,2 mel....deci nush ce sa spun despre ei....mie imi place unsraW.....nu foarte mult dar cate cat | |
|
| |
TeeChan Member
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Mier Mar 17 2010, 21:57 | |
| So..eu ascult cam de un an si ceva j-rock plus j-pop da' mai mult rock si hmm trupe preferate ar fi: Alice nine..melodia shuunkashuutou este bestiala <33 ,The gazette,Ayabie,Deluhi,Vidoll,An cafe,hangry and angry si inca multe:-? | |
|
| |
SaChan Newbie
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Mier Mar 17 2010, 23:51 | |
| Heh, și je ascultă j-rock <3 Trupe: Gazette, Alice Nine, Danger gang, ayabie, vidoll, hangry & angry, charlotte, LM.C and so on. Cântăreți: Miyavi [addicted to him~], Tommy Heavenly6 [ya, părerea mea e că melodiile tind spre j-rock :]] și din câte știu nu mă înșel xD] and, probabil mai sunt, dar ăștia mi-au venit în cap pe moment. | |
|
| |
Kuramalove Newbie
Mesaje : 9 Data de inscriere : 06/03/2010 Varsta : 30 Localizare : Romania,Bihor
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Joi Mar 18 2010, 08:34 | |
| personal imi place mai mult J-Pop-ul de cat J-Rock-ul...dar asta nu inseamna ca nu ascult shi J-Rock... ...trupa mea favorita de J-Rock este High and Mighty color melodia Ichirin No Hana...iubesc melodia aia... ...iar J-Pop ascult..:Super Junior,Shinee,G-Dragon,Nana Kitade,Anna Tsuchiya,Olivia Lufkin,U-Kiss,Secret,After School,Big Bang,Park Bom,SS501,Hyuna,Beast,2PM,Ze-A,CN Blue,Scandal...mai multe...nu imi amintesc acuma toate.. | |
|
| |
Amy Kawaii Member
Mesaje : 215 Data de inscriere : 16/03/2010 Varsta : 29 Localizare : I`m burning in Hell
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Vin Mar 19 2010, 00:48 | |
| si eu am inceput sa acult j-rock si j-pop....imi plac multe trupe cum ar fi:Super Junior,Shoujo S,The Gazette si multe altele.dar mai ascult si G-Dragon,TOMMY HEAVENLY6 si multi alti | |
|
| |
Dahila Newbie
Mesaje : 12 Data de inscriere : 29/03/2010 Varsta : 31 Localizare : in the BOX
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Lun Mar 29 2010, 22:18 | |
| Uhuu~ J-rock'ul este viata mea. Eu nu va j-rock'ul ca pe un simplu gen de muzica , ci ca pe un mod de viata. Ascult j-rock de aproape 5 ani si inca nu m-am saturat de el. Este un gen foarte complex care nu implica numai muzica si atat. J-Rock'ul merita ascultat. Formatii preferate: Ayabie, Alice Nine, the GazettE, Plastic Tree, Mucc, Malice Mizer, Moi dix Mois, ViDoll, Vistlip, ViViD, X Japan etc. Cel mai mult imi place formatia Ayabie pentru ca sunt geniali si sunt ca o a doua familie pentru mine <33 Melodia care imi place cel mai mult este Soprano de la Ayabie...imi place acesta melodie din 2 motive xD | |
|
| |
Kuramalove Newbie
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Joi Apr 01 2010, 04:05 | |
| care sunt cele doua motive?? Edit by Buffy: incearca sa scrii mai mult intr-un post O_O (please read the rule 3 ) Thank you! | |
|
| |
Dahila Newbie
Mesaje : 12 Data de inscriere : 29/03/2010 Varsta : 31 Localizare : in the BOX
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Joi Apr 01 2010, 20:02 | |
| Pentru inceput imi place aceasta melodie pentru ca imi aduce aminte de un moment foarte frumos si placut din viata mea pe care nu il voi uita niciodata chiar daca nu e cine stie ce. Si in al 2-lea rand pentru ca este o melodie scrisa pentru mine [ma rog este scrisa pentru fani ^^ adica si pentru mine <333] | |
|
| |
Rose Member
Mesaje : 91 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 29 Localizare : pe o pata de culoare
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) Sam Iul 17 2010, 04:11 | |
| Si mie imi place mult j-rock ador acest gen de muzica si melodiile de pe coloanele sonore le animeurilor sunt superbe. Ca formatii An Cafe clar ii ador pur si simplu, Miku e cel mai dragut si mai dulce Imi place mult si stilul lor vestimentar, arata asa de bine si se potriveste si stilului lor de muzica | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: J-rock ermmm :) | |
| |
|
| |
| J-rock ermmm :) | |
|