Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

J-rock ermmm :)

In jos 
+6
TeeChan
Ice_Angel
angel_of_rock
Kuramalove
Dya
Shy
10 participan?i
AutorMesaj
Shy
Newbie
Newbie
Shy

Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 31
Localizare : [ . Disorder Heaven . ]

J-rock  ermmm :) Empty
MesajSubiect: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyDum Feb 28 2010, 17:53

Va place acest gen de muzica? sau cel putin ati ascultat vre'o melodie? daca da care
Si uhm, care este trupa voastra fav de j-rock? J-rock  ermmm :) 850719

whateva' etc, nu prea am idei de intrebari aqm Razz
Sus In jos
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyDum Feb 28 2010, 18:04

Imi place j-rock-ul insa nu am o trupa preferata,doar melodii preferate.Imi place foarte mult Scandal-Shoujo S si in special Kenichi Asai-Mad Surfer-->pur si simplu sunt dependenta de melodia asta J-rock  ermmm :) 306870 . Imi plac foarte multe melodii insa nu prea le stiu titlul ^^(le-am auzit doar la Op anime-urilor)
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Kuramalove
Newbie
Newbie
Kuramalove

Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 30
Localizare : Romania,Bihor

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptySam Mar 06 2010, 03:23

buna...shi mie imi place shoujo S.....imi mai place opening-ul 3 de la Bleach Ichirin No Hana - High and Mighty color..... J-rock  ermmm :) 435902

apropo...mai este o formatie de baietzi soooper dragutzi "Super Junior"...sau mai este G-Dragon..shi el canta sooper...J-rock  ermmm :) 435902J-rock  ermmm :) 435902
Sus In jos
angel_of_rock
Member
Member
angel_of_rock

Data de inscriere : 06/02/2010
Varsta : 28
Localizare : humanoid city!!

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyLun Mar 08 2010, 05:54

poi....nu prea am ascultat...multe trupe...dar trupa mea fav este unsraW.....e dragutza...mie una asa mi se pare Very Happy Wink
Sus In jos
Ice_Angel
Member
Member
Ice_Angel

Localizare : Undeva...

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyLun Mar 08 2010, 20:48

nu prea am ascultat acest gen decat unsraW la recomandarea Inei...............in rest J-rock-ul nu mi se pare ceva extraordinar dar nici urat
Sus In jos
http://www.musicworld.niceboards.net
angel_of_rock
Member
Member
angel_of_rock

Localizare : humanoid city!!

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyMier Mar 10 2010, 04:08

nu prea am ascultat aceasta trupa....dac ma gandesc mai bn ...am ascultat 1,2 mel....deci nush ce sa spun despre ei....mie imi place unsraW.....nu foarte mult dar cate cat Very Happy
Sus In jos
TeeChan
Member
Member
TeeChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyMier Mar 17 2010, 21:57

So..eu ascult cam de un an si ceva j-rock plus j-pop da' mai mult rock si hmm trupe preferate ar fi: Alice nine..melodia shuunkashuutou este bestiala <33 ,The gazette,Ayabie,Deluhi,Vidoll,An cafe,hangry and angry si inca multe:-?
Sus In jos
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyMier Mar 17 2010, 23:51

Heh, și je ascultă j-rock <3
Trupe: Gazette, Alice Nine, Danger gang, ayabie, vidoll, hangry & angry, charlotte, LM.C and so on.
Cântăreți: Miyavi [addicted to him~], Tommy Heavenly6 [ya, părerea mea e că melodiile tind spre j-rock :]] și din câte știu nu mă înșel xD] and, probabil mai sunt, dar ăștia mi-au venit în cap pe moment.
Sus In jos
Kuramalove
Newbie
Newbie
Kuramalove

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyJoi Mar 18 2010, 08:34

personal imi place mai mult J-Pop-ul de cat J-Rock-ul...dar asta nu inseamna ca nu ascult shi J-Rock... Smile ...trupa mea favorita de J-Rock este High and Mighty color melodia Ichirin No Hana...iubesc melodia aia... Surprised ...iar J-Pop ascult..:Super Junior,Shinee,G-Dragon,Nana Kitade,Anna Tsuchiya,Olivia Lufkin,U-Kiss,Secret,After School,Big Bang,Park Bom,SS501,Hyuna,Beast,2PM,Ze-A,CN Blue,Scandal...mai multe...nu imi amintesc acuma toate.. Surprised
Sus In jos
Amy
Kawaii Member
Kawaii Member
Amy

Data de inscriere : 16/03/2010
Localizare : I`m burning in Hell

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyVin Mar 19 2010, 00:48

si eu am inceput sa acult j-rock si j-pop....imi plac multe trupe cum ar fi:Super Junior,Shoujo S,The Gazette si multe altele.dar mai ascult si G-Dragon,TOMMY HEAVENLY6 si multi alti
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Dahila
Newbie
Newbie
Dahila

Data de inscriere : 29/03/2010
Localizare : in the BOX

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyLun Mar 29 2010, 22:18

Uhuu~ J-rock'ul este viata mea. Eu nu va j-rock'ul ca pe un simplu gen de muzica , ci ca pe un mod de viata. Ascult j-rock de aproape 5 ani si inca nu m-am saturat de el. Este un gen foarte complex care nu implica numai muzica si atat.
J-Rock'ul merita ascultat.
Formatii preferate: Ayabie, Alice Nine, the GazettE, Plastic Tree, Mucc, Malice Mizer, Moi dix Mois, ViDoll, Vistlip, ViViD, X Japan etc.
Cel mai mult imi place formatia Ayabie pentru ca sunt geniali si sunt ca o a doua familie pentru mine <33
Melodia care imi place cel mai mult este Soprano de la Ayabie...imi place acesta melodie din 2 motive xD
Sus In jos
http://ameblo.jp/akanesuki
Kuramalove
Newbie
Newbie
Kuramalove

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyJoi Apr 01 2010, 04:05

care sunt cele doua motive??
Edit by Buffy: incearca sa scrii mai mult intr-un post O_O (please read the rule 3 ) Thank you!
Sus In jos
Dahila
Newbie
Newbie
Dahila

Data de inscriere : 29/03/2010
Localizare : in the BOX

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptyJoi Apr 01 2010, 20:02

Pentru inceput imi place aceasta melodie pentru ca imi aduce aminte de un moment foarte frumos si placut din viata mea pe care nu il voi uita niciodata chiar daca nu e cine stie ce. Si in al 2-lea rand pentru ca este o melodie scrisa pentru mine [ma rog este scrisa pentru fani ^^ adica si pentru mine <333]
Sus In jos
http://ameblo.jp/akanesuki
Rose
Member
Member

Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : pe o pata de culoare

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) EmptySam Iul 17 2010, 04:11

Si mie imi place mult j-rock ador acest gen de muzica si melodiile de pe coloanele sonore le animeurilor sunt superbe. Ca formatii An Cafe clar ii ador pur si simplu, Miku e cel mai dragut si mai dulce J-rock  ermmm :) 997995 Imi place mult si stilul lor vestimentar, arata asa de bine si se potriveste si stilului lor de muzica
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: J-rock ermmm :)   J-rock  ermmm :) Empty

Sus In jos

J-rock ermmm :)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Society :: Music :: J-Rock/J-Pop-
Mergi direct la: