Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ichigo Kurosaki

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Lumiere
Moderator
Moderator
Lumiere

Data de inscriere : 06/02/2010

Ichigo Kurosaki Empty
MesajSubiect: Ichigo Kurosaki   Ichigo Kurosaki EmptyDum Feb 07 2010, 01:06

Ichigo Kurosaki (黒崎 一護, Kurosaki Ichigo?) Dublaj voce: Masakazu Morita (Japoneză), Johnny Yong Bosch (Engleză)
Protagonistul din Bleach, Ichigo, un elev de liceu cu părul portocaliu devine un shinigami temporar după ce absoarbe forțat de împrejurări puterile lui Rukia Kuchiki. Natura lui cinică îl face ca la început să îi displacă noua datorie, dar cu trecerea timpului acesta o acceptă, iar cînd puterile sale temporare dispar, își riscă viața pentru a deveni un shinigami deplin. Acesta își dorește puteri cît mai mari pentru a fi în stare să protejeze pe toți cei dragi lui și pentru a o salva pe Rukia de la moarte.
I acest topic vom pune poze cu acesta si pareri despre el
Dupa parerea mea Ichigo este destul de puterni si dragut imi place flul cum isi apara prietenii si mereu dispus sai salveze ca atata am de spus despre el
Si acum o poza cu el
Ichigo Kurosaki IchigoKurosaki001CWSatonBackground
Sus In jos
angel_of_rock
Member
Member
angel_of_rock

Varsta : 28
Localizare : humanoid city!!

Ichigo Kurosaki Empty
MesajSubiect: Re: Ichigo Kurosaki   Ichigo Kurosaki EmptyDum Feb 07 2010, 02:53

e un tip puternic....cate odata mis e pare ca e ff funy....se lupta bine...si e dragutzel... Very Happy Surprised Smile :face:
Sus In jos
Ice_Angel
Member
Member
Ice_Angel

Varsta : 28
Localizare : Undeva...

Ichigo Kurosaki Empty
MesajSubiect: Re: Ichigo Kurosaki   Ichigo Kurosaki EmptyDum Feb 07 2010, 13:26

Da iChigo e dragutz,puternic si se lupta foarte bine........si uneori chiar funny Razz Razz Acum o poza cu el:
Spoiler:
Sus In jos
http://www.musicworld.niceboards.net
SaChan
Newbie
Newbie
SaChan

Data de inscriere : 17/03/2010

Ichigo Kurosaki Empty
MesajSubiect: Re: Ichigo Kurosaki   Ichigo Kurosaki EmptyMier Mar 17 2010, 22:25

Ya'ya, he'z cute <3 și într-adevăr luptă bine, doar că la început era cam impulsiv, și prea~ încrezător în forțele proprii, oricum fiind protagonistul reușea să iasă din orice încurcătură și să învingă orice adversar. Mie îmi place foarte mult de el din simplul motiv că luptă pentru un scop, zic eu nobil, apărarea persoanelor la care ține cu adevărat, acest lucru dându-i și toată puterea necesară și perseverența uneori ieșită din comun. :]]
Sus In jos
Dya
Admin
Admin
Dya

Data de inscriere : 25/05/2008
Varsta : 29
Localizare : somewhere I'm alone

Ichigo Kurosaki Empty
MesajSubiect: Re: Ichigo Kurosaki   Ichigo Kurosaki EmptyMier Mar 17 2010, 22:33

Ichigo (capsunica XD) nu este personajul meu preferat din Bleach but he's strong and cool.Imi place la nebunie privirea lui de bad guy Ichigo Kurosaki 850719 !Uneori este foarte amuzant (mai ales pe langa Rukia ...sunt asa de comici impreuna XD)
Sus In jos
http://our-world.forumer.ro/
Continut sponsorizat

Ichigo Kurosaki Empty
MesajSubiect: Re: Ichigo Kurosaki   Ichigo Kurosaki Empty

Sus In jos

Ichigo Kurosaki
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Society :: Anime/Manga :: Anime :: Bleach-
Mergi direct la: