Anime Society
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Zombie Loan

In jos 
AutorMesaj
Purple Angel
Newbie
Newbie
Purple Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 28

Zombie Loan Empty
MesajSubiect: Zombie Loan   Zombie Loan EmptySam Aug 14 2010, 13:17

Zombie Loan
Este o serie manga japoneză creată de Peach-Pit: Banri Sendo și Shibuko Ebara. Este publicat de către Square Enix și este serializat în revista shōnen GFantasy japoneze
Kita Michiru este o fata speciala care posedă Ochii Shinigami, o putere care îi permite să vezi apropierea unei persoane de la moartea lor destinate de a vedea un inel, invizibile pentru oameni normali, în jurul gâtului persoanei în cauză. Atunci când o persoană este marcat de a muri, apare un inel gri, care se închide în timp. După ce inelul se întoarce complet negru, persoana moare. Chika Akatsuki si Shito Tachibana, doi băieți din clasa ei, au ambele inele negre in jurul gatului lor, dar spre surprinderea ei, acestia nu sunt încă morti. Este dezvăluit faptul că, după un tragic accident care trebuia să-i omoare, cei doi băieți au făcut o înțelegere cu un birou de împrumut secret numit Zombie-Loan. În schimbul mențineri lor în viață, cei doi trebuie să fie zombie de vânătoare pentru biroul de împrumut. Când Michiru se implica cu ei, ea descoperă că viața ei a devenit mai complicata.

Mie mi-a placut foarte mult mai ales de Chika....este atat de dragut ...am citit si manga si imi plac complicatiile aparute in episoade.

Zombie Loan Z-Loan

Sus In jos

Zombie Loan
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Society :: Anime/Manga :: Anime :: Alte anime-uri-
Mergi direct la: