Dya Admin
Mesaje : 248 Data de inscriere : 25/05/2008 Varsta : 29 Localizare : somewhere I'm alone
| Subiect: A-S Rules Mar Feb 02 2010, 20:24 | |
| A-S Rules- Daca va inregistrati pe acest forum TREBUIE sa postati.Nu are rost sa va inregistrati doar pentru a face reclama sau mai stiu eu ce.Moderatorul are dreptul sa stearga link-ul si bineinteles ve-ti primi ban permanent.
- 2.Fara spam,cuvinte jicnitoare.
- 3 Un post trebuie sa aiba MINIM 10 cuvinte (exceptie ,,Forum Games'').Daca postul dumneavoastra nu are un rand,moderatorul are dreptul de a va anunta ca postul este prea scurt si trebuie editat.Va rog sa nu postati alandala ok?
- 4 Incercati sa nu postati in exces la categoria ,,Forum Games''.Maxim 12 posturi/zi.
- 5 Toate imaginile care vreti sa le postati pe forum trebuie sa le puneti sub forma de spoiler.
- 6 Daca aveti unele nemultumiri legate de forum,nu ezitati sectiunea ,,Sugestii/Nemultumiri'' si postati acolo.
- 7 Incercati sa nu folositi prescurtati precum (k=ca,shi=si)
- 8 NU faceti double posting (exceptie Fan Fiction)
- 9 Inainte de a posta la alte subiecte trebuie mai intai sa deschideti un topic la ,,Welcome'' si sa va prezentati acolo.
- 10 Si ultima regula si cea mai importanta.HAVE FUN!!! ^^
Daca mai aveti nistre propuneti pentru reguli noi dati-mi un pm!
Ultima editare efectuata de catre Buffy in Dum Feb 28 2010, 18:20, editata de 1 ori | |
|
angel_of_rock Member
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : humanoid city!!
| Subiect: Re: A-S Rules Dum Feb 07 2010, 00:14 | |
| sunt de acord cu toate...nu mai ca...eu nu ma pricep sa pun imaginile sub fotma de spoiler..... | |
|
Ice_Angel Member
Mesaje : 124 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Undeva...
| Subiect: Re: A-S Rules Dum Feb 07 2010, 00:16 | |
| sunt de acord cu ele o sa le respect promit! surioara daca e iti explic eu cum sa le pui sub forma de spoiler Edit by Buffy->ok daca doresti u mi-ar face placere sa-i spui cum ^^Edit: Ok chiar daca nu stiu sa explic o sa incerc: dai pe altele-spoiler o sa iti apara - Cod:
-
[spoiler][/spoiler] intre ele pui link-ul catre imagine dar astfel: - Cod:
-
[IMG]link[/IMG] sper ca ai inteles Ina daca nu iti dau un exemplu daca adminul se supara ca am dat un exemplu rog sa fie sters Exemplu: - Cod:
-
[spoiler][img]http://i40.photobucket.com/albums/e247/aaaaangela/anime/avatar.jpg[/img][/spoiler] | |
|
Kuramalove Newbie
Mesaje : 9 Data de inscriere : 06/03/2010 Varsta : 30 Localizare : Romania,Bihor
| Subiect: Re: A-S Rules Sam Mar 13 2010, 19:39 | |
| okey o sa incerc sa le respect... multumesc de pont Ice_Angel... si "spoilerele" astea unde apar daca le postezi? Edit by Buffy- Asteapta PM meu ca sa-ti explic ^^ | |
|